Antena 3 CNN Externe Şcoala groazei: Elevi bătuţi şi violaţi de faţă cu profesorii lor, în Germania

Şcoala groazei: Elevi bătuţi şi violaţi de faţă cu profesorii lor, în Germania

Şcoala groazei: Elevi bătuţi şi violaţi de faţă cu profesorii lor, în Germania
Sursa foto: scoala
08 Apr 2010   •   16:03

Un caz şocant ţine, în aceste zile, primele pagini ale publicaţiilor din Germania. Mai mulţi şcolari au fost torturaţi în moduri greu de imaginat chiar în instituţia în care ar fi trebuit să fie educaţi. Opt foşti profesori sunt urmăriţi penal, după ce actualul director al şcolii a făcut publice documente incriminatoare.

Potrivit Bild.de, abuzurile au avut loc în anii `90 la şcoala Odenwaldschule din Heppenheim. Elevii au fost supuşi unor agresiuni şocante: au fost bătuţi, ameninţaţi şi violaţi. Unul dintre cele mai groaznice cazuri este cel al unui copil violat cu o banană.

?Cazul este înfiorător, depăşeşte orice imaginaţie?, a declarat actuala directoare a şcolii, Margarita Kaufmann, pentru publicaţia Frankfurter Rundschau. Documentele făcute publice nu dezvăluie numai agresiunile comise de profesori, dar şi de elevi. Copiii se umileau între ei şi se băteau ca animalele, susţine directoarea care mai spune că cel puţin unul dintre elevii abuzaţi s-a sinucis.

Unul dintre foştii elevi ai şcoli a descris momentele de groază prin care a trecut. El susţine că a fost violat cu o banană de colegi, în timp de unul dintre profesorii săi privea întreaga scenă. ?Îmi este greu să cred că nici un profesor nu a auzit strigătele copilului?, a spus directoarea.

Se pare că unul dintre profesorii şcolii s-ar fi şi căsătorit cu una dintre fostele sale eleve, pe motiv că aceasta era ?cea mai potrivită şi mai frumoasă virgină de la Oberhambach?.

Acesta nu este primul caz care şochează opinia publică din Germania. La sfârşitul anului trecut, două educatoare au fost acuzate că ar fi obligat mai mulţi copii să se mânjească cu propriile excremente şi să-şi înghită voma.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: şcoală Germania elevi viol
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close