Antena 3 CNN Politică Ponta: Doar parlamentarii agreaţi de filiale şi de grupuri vor fi primiţi în PSD

Ponta: Doar parlamentarii agreaţi de filiale şi de grupuri vor fi primiţi în PSD

Ponta: Doar parlamentarii agreaţi de filiale şi de grupuri vor fi primiţi în PSD
Sursa foto: Victor Ponta
02 Iun 2010   •   13:47

Parlamentarii care ar dori să plece din partidele care formează actuala majoritate guvernamentală şi să vină la PSD vor trebui să întrunească acceptul filialelor judeţene şi al grupurilor parlamentare ale partidului, a declarat meircuri liderul social-democrat, Victor Ponta, cu ocazia prezentării noii ?achiziţii?, senatorul Iulian Bădescu, proaspăt demisionat de la PDL.
Pontaa explicat că a acceptat adeziunea senatorului ex-PDL Iulian Bădescu la partid întrucât corespunde "criteriilor politice şi morale" ale social-democraţilor.
"Nu toţi cei care au plecat de la PSD sunt trădători. Eu pe domnul Oprea nu pot să îl numesc trădător pentru că el nu a plecat pentru avantaje la putere, el a fost dat afară din PSD. Vom primi alături de noi doar pe acei oameni care corespund moral şi politic criteriilor noastre. (...) Venirea lui Bădescu alături de noi înseamnă că politica nu se face doar pentru interse de moment, ci şi pentru principii", a ţinut să sublinieze liderul PSD. El a arătat că nu orice parlamentar "are uşa deschisă" la PSD.
Ponta a susţinut că ar mai exista şi alţi parlamentari care ar dori să plece din partidele care formează actuala majoritate guvernamentală, însă a refuzat să dezvăluie vreun nume, însă a sugerat că ei vor proveni din zona UNPR. De altfel , în opinia preşedintelui social-democrat, faptul că parlamentarii Uniunii vor fi prezenţi în sală la dezbaterea moţiunii de cenzură, dar se vor abţine de la vot înseamnă "un prim pas" de delimitare faţă de actuala putere.
Antena3.ro

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close