Antena 3 CNN Actualitate Angajaţii APDRP au petrecut patru zile pe bani publici europeni în complexul Peştera, din Bucegi (VIDEO)

Angajaţii APDRP au petrecut patru zile pe bani publici europeni în complexul Peştera, din Bucegi (VIDEO)

Angajaţii APDRP au petrecut patru zile pe bani publici europeni în complexul Peştera, din Bucegi (VIDEO)
Sursa foto: vadan
06 Iun 2010   •   10:12

Dezmăţ pe fonduri europene. Românii strâng tot mai mult cureaua, ei îşi văd în continuare de treabă. Complexul Peştera din judeţul Dâmboviţa, fief PDL, a găzduit pe bani publici team-building-ul Agenţiei de plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit, condusă de Gavril Mihai Vădan. În cadrul unui team building de patru zile, bugetarii Agenţiei aflate în subordinea Ministerului Agriculturii au tras o petrecere de pomină unde au curs râuri de alcool, au chefuit, au dansat şi au organizat şi un karaoke.

Aşa s-au distrat bugetarii pe care îi plătesc românii. 80 de persoane din cadrul agenţiei au chefuit timp de patru zile în complexul Peştera, fieful senatorul PDL Valentin Calcan. În seara specială de karaoke, din toţi plămânii, cei prezenţi au cântat imnul PDL.

Ca o ironie a sorţii, următoarea melodie a fost Sacrifice, iar angajaţii agenţiei au cântat despre cât de greu este să trăieşti în două lumi diferite.

Pentru a ajunge la locaţie, aflată la 1.600 de metri altitudine, în Parcul Naţional Bucegi, bugetarii au apelat la SUV-urile din dotare pentru a parcurge un drum forestier timp de o oră şi jumătate.

La întâlnire a participat şi preşedintele Consiliului Judetean Dâmboviţa, Florin Popescu.



Ministrul Agriculturii a anunţat că va emite un comunicat pe tema întâlnirii de la complexul Peştera. Mihail Dumitru spune că din informaţiile sale şeful agenţiei nu ar fi participat la training.

Ministrul de resort a precizat că pentru organizarea evenimentului de la Peştera nu au fost folosiţi bani publici, ci bani europeni.



Cine este senatorul PDL Valentin Calcan

Angajaţii de la Agenţia de Plăţi pentru dezvoltarea Rurală s-au distrat la hotelul senatorului Valentin Calcan, lider de seamă al PDL. Deşi este un personaj politic necunoscut, Valentin Calcan are o avere impresionantă.

Valentin Gigel Calcan este, din 2008, senator şi vice-preşedinte al organizaţiei PDL Dâmboviţa. În perioada 2000 - 2004, a fost deputat în Parlamentul României din partea social democraţilor.

Din ultima declaraţie de avere, publicată pe site-ul Senatului, aflăm că senatorul, în 2008, mai deţinea funcţia de director la Grupul Industrial Alca SRL şi pe cea de consilier judeţean în Dâmboviţa. Din grupul de firme Alca face parte şi complexul hotelier Peştera de la Moroeni, unde au petrecut la team building angajaţii de la Agenţia de Plăţi pentru dezvoltarea rurală.

Şi cu atâtea funcţii cumulate, averea declarată a lui Valentin Calcan este impresionantă. 7 terenuri în judeţul Dâmboviţa, cu o suprafaţă totală de aproape 15 hectare, un teren de peste 1400 de metri pătraţi în Bucureşti, alte două în Otopeni şi în Pipera, aproape 3 mii de metri pătraţi pe Valea Prahovei şi 7 hectare la Moroeni.

Senatorul stă bine şi la capitolul imobile. Deţine o casă şi 3 apartamente în Bucureşti, un apartament în Târgovişte, o casă de vacanţă la Buşteni şi 2 apartamente în Bulgaria.

Valentin Calcan, împreună cu familia sa, nu deţine nicio maşină, ci doar o motocicletă.

Cu echivalentul a 300 de mii de euro în diverse conturi bancare, s-ar spune că activitatea grupului Industrial Alca merge bine. Atât de bine încât Valentin Calcan a avut de unde să împrumute firmei, în 2008, peste 350.000 de lei.

Lider de frunte al democrat liberalilor, Valentin Calcan a fost acuzat de foşti colegi de partid că a organizat turism electoral pentru a o ajuta pe Elena Băsescu să se instaleze în fotoliul de europarlamentar.

Antena 3


×
Subiecte în articol: criza Bucegi
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close