Antena 3 CNN Actualitate Atenţie pe mâna cui vă lăsaţi copiii! O bonă a fost filmată de părinţi în timp ce le bătea fetiţa (VIDEO)

Atenţie pe mâna cui vă lăsaţi copiii! O bonă a fost filmată de părinţi în timp ce le bătea fetiţa (VIDEO)

Atenţie pe mâna cui vă lăsaţi copiii! O bonă a fost filmată de părinţi în timp ce le bătea fetiţa (VIDEO)
Sursa foto: Bona copil
28 Feb 2009   •   19:13

O femeie plătită să aibă grijă de o fetiţă a fost filmată de părinţii copilei, în timp ce o bătea. În imagini, bona este surprinsă când se apropie de copil, calcă pe jucării şi se apleacă spre micuţă. Fetiţa se sperie şi scânceşte, iar bona o dezbracă şi se uită în scutece. Nu rezistă când vede că fetiţa a făcut pe ea şi îi trage o palmă la fund. Copilul izbucneşte în plâns când bona îl izbeşte de pat.
Femeia pare că pleacă, dar se întoarce şi se năpusteşte iar asupra copilului. Abia apoi se îndepărtează şi copilul rămâne plângând. Se uită la desene animate. Bona se întoarce dar nu să-i schimbe scutecul murdar ci să închidă televizorul.
Părinţii care au trimis filmuleţul doresc să-şi păstreze anonimatul şi speră ca fiica lor de numai doi ani şi trei săptămâni să nu rămână cu sechele. Bona, în vârstă de 64 de ani, are grijă de fetiţă de un an şi trei luni. Primeşte şase milioane pe lună. Pentru fapta sa, de rele tratamente aplicate minorului, bona ar putea să primească o pedeapsă cu închisoarea de la 3 la 15 ani.

Observator

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close