Antena 3 CNN Actualitate Consilierul Dan Bittman, despre impozitarea pensiilor: Interpretările deranjează (VIDEO)

Consilierul Dan Bittman, despre impozitarea pensiilor: Interpretările deranjează (VIDEO)

Consilierul Dan Bittman, despre impozitarea pensiilor: Interpretările deranjează (VIDEO)
23 Feb 2010   •   21:00

După declaraţiile ministrului de Finanţe privind impozitarea veniturilor, consilierul personal al lui Sebastian Vlădescu, Dan Bittman, a declarat că se vorbeşte despre o temă "care nu există".

"Am apucat să ascult şi eu la radio declaraţia lui Vlădescu. Este una de principiu", a declarat Bittman într-o intervenţia telefonică la "Ştirea Zilei".

Consilierul lui Vlădescu susţine că nu se va impozita nicio pensie şi acuză presa că exagerează atunci când dezbate acest subiect.

"Nu mi se pare normal ca o ştire să fie interpretată în felul acesta. Multe din lucrurile care fac deliciul emisiunilor de seară ar putea fi evitate printr-o corectură în prealabil. E clar că domnul ministru nu a spus că asta va face. Interpretările deranjează", a spus Dan Bittman, precizând anterior că "nimeni nu vrea să spună adevărul aşa cum este" şi că "nu se pot face minuni".

Ministrul de Finanţe a declarat, luni, că toate veniturile ar trebui impozitate, incluzând aici şi pensiile. Ulterior, el a revenit asupra declaraţiilor, subliniind că nu intenţionează să impoziteze pensiile "în acest moment".

DAN BITTMAN DESPRE IMPOZITAREA PENSIILOR



Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Parteneri
Ce trebuie să știe românii care iau bani pe sticle reciclate
x close