Antena 3 CNN Actualitate Crima din Timişoara. Carmen Bejan: Mi-a zis că se însoară cu mine dacă spun că eu am băgat cuţitul (VIDEO)

Crima din Timişoara. Carmen Bejan: Mi-a zis că se însoară cu mine dacă spun că eu am băgat cuţitul (VIDEO)

Crima din Timişoara. Carmen Bejan: Mi-a zis că se însoară cu mine dacă spun că eu am băgat cuţitul (VIDEO)
Sursa foto: Carmen Bejan
11 Aug 2009   •   22:02

Răsturnare de situaţie în cazul crimei de la Timişoara. Carmen Bejan, studenta acuzată de omor, susţine într-o scrisoare trimisă părinţilor săi că au fost făcute presiuni asupra sa pentru a recunoaşte că ea este cea care a dat cu cuţitul.

De asemenea, aceasta mai spune că Sergiu, iubitul ei, i-a promis că o va lua de nevastă dacă va lua asupra ei toată vina.

"Şi mi-a zis Sergiu că se însoară cu mine dacă îmi schimb declaraţia şi să le spun că eu am băgat cuţitul". Asta le-a scris Carmen părinţilor. Avocata fetei spune că cererea în căsătorie ar fi fost făcută acum o săptămână, înainte de recurs. A doua zi, fata şi-a schimbat declaraţia şi a recunoscut că şi ea l-ar fi înjunghiat pe bărbat.

În scrisoarea expediată din celula de arest, Carmen îşi susţine din nou nevinovăţia şi le cere părinţilor săi ajutorul. Chiar din primele fraze, povesteşte şantajul la care ar fi fost supusă.

Fata cere iertare părinţilor pentru toată durerea pe care le-a provocat-o. Îşi doreşte însă un alt avocat şi susţine că nu ea l-a ucis pe bărbat.

Rudele fetei cred că studenta nu s-ar fi putut prostitua decât drogată. Aşa îşi explică şi de ce nu au mai putut lua legătura cu ea în săptămâna de dinaintea crimei.

Familia Bejan a plecat la Timişoara pentru a-i angaja ficei lor un nou avocat.

Sergiu Florea şi Carmen Bejan, ambii în vârstă de 20 de ani, studenţi la Universitatea de Medicină din Timişoara, au fost arestaţi, în 2 august, în cazul bărbatului ucis, al cărui cadavru tranşat a fost găsit într-o maşină aflată în faţa unui cămin studenţesc.



Antena3.ro


×
Subiecte în articol: crima Timisoara scrisoare Carmen Bejan
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close