Antena 3 CNN Actualitate Măcel la Iaşi. Nouă persoane rănite, după o bătaie între interlopi

Măcel la Iaşi. Nouă persoane rănite, după o bătaie între interlopi

Măcel la Iaşi. Nouă persoane rănite, după o bătaie între interlopi
Sursa foto: Bataie Iasi
21 Mar 2009   •   15:16

Nouă persoane au ajuns la spital, cu oase rupte şi tăieturi pe tot corpul, după ce au fost implicaţi într-un scandal, în centrul Iaşului. Este vorba de fapt despre o încăierare, cu bâte şi săbii, între două grupări interlope din oraş. S-au folosit şi arme de foc, iar un agent de pază, care a încercat să intervină, a fost rănit.

Scandalul a izbucnit în momentul în care câţiva membrii ai clanului Corduneanu, cunoscut în Iaşi, au intrat într-un club din oraş. Acolo se aflau nişte rivali mai vechi, din tabăra lui Cătălin Băcăuanul. Cele două grupări îşi dispută de mult timp zonele de influenţă în Iaşi. A fost de ajuns să se întâlnească, pentru a se isca o încăierare în toată regula, cu pistoale, săbii şi bâte. Agentul de pază, care a încercat să-i despartă pe scandalagii, a fost împuşcat în zona feţei.

Tinerii, care se aflau în club, s-au grăbit spre ieşire, de teamă să nu fie prinşi în mijlocul conflictului. Bătăuşii nu s-au potolit, decât la apariţia poliţiştilor.

Membrii clanului Corduneanu şi cei ai lui Cătălin Băcăuanul au fost implicaţi în urmă cu doar două luni, într-un alt scandal, în Iaşi. Şi atunci, mai mulţi oameni au ajuns la spital. Vinovaţii nu au stat prea mult la poliţie, pentru că nu existau destule dovezi împotriva lor.

Antena 3

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close