Antena 3 CNN Actualitate România din nou sub zăpadă. Drumuri închise şi maşini acoperite de nămeţi (VIDEO)

România din nou sub zăpadă. Drumuri închise şi maşini acoperite de nămeţi (VIDEO)

România din nou sub zăpadă. Drumuri închise şi maşini acoperite de nămeţi (VIDEO)
Sursa foto: zapada
20 Ian 2010   •   19:58

Autorităţile au închis mai multe drumuri judeţene, din cauza zăpezii care a căzut fără încetare de câteva zile. Unul dintre ele a fost şi Drumul Naţional 22 Râmnicu Sărat-Brăila.

Constanţa şi Vrancea sunt în continuare judeţele cele mai afectate de ninsori. În Constanţa, Drumul Naţional 38 este închis, din cauza ninsorilor abundente din ultimele zile. Probleme sunt şi în Vrancea, unde Drumul Naţional 23 B Măicăneşti - Ciorăşti este închis circulaţiei.



A nins până spre dimineaţă şi în Bucureşti iar şoferii au avut parte de o mare surpriză. Pe bulevarde se circula bine, dar puţini au reuşit să ajungă până acolo. Şi-au găsit maşina îngropată în zăpadă, aşa că mulţi au preferat s-o lase în parcare.

Maşinile parcate pe marginea bulevardelor au fost îngropate de zăpada îndepărtată de pe drum. Evident, nu au lipsit nici accidentele, pentru că, pe străzi, stratul de zăpadă avea câţiva centimetri. Ultijele de deszăpezire au avut treabă toată noaptea.

Şi pentru că e aproape imposibil ca în centrul Bucureştiului să găseşti un loc de parcare, un şofer a găsit soluţia. Ca să nu încurce traficul, s-a gândit să-l blocheze în totalitate. Şi a parcat pe mijlocul drumului.



Observator

×
Subiecte în articol: zapada masini drumuri autorităţi
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close