Antena 3 CNN Show Showbiz Anca Parghel, internată într-o clinică de medicină naturistă din Belgrad

Anca Parghel, internată într-o clinică de medicină naturistă din Belgrad

Anca Parghel, internată într-o clinică de medicină naturistă din Belgrad
02 Dec 2008   •   17:50

Cântăreaţa Anca Parghel, care suferă de cancer ovarian, a fost internată, luni, în clinica de terapie naturistă şi medicină alternativă Nova Vita din Belgrad. Clinica Nova Vita este specializată în terapie naturistă şi medicină alternativă şi reprezintă una dintre ultimele speranţe ale artistei în lupta cu cancerul.
"Medicina convenţională se dă bătută prea repede. Suntem convinşi că există o sumedenie de alte terapii alternative prin care putem ataca această boală şi nu vom renunţa să luptăm", a declarat fiul artistei, Tudor Parghel, potrivit Mediafax.
La începutul lunii noiembrie, Anca Parghel a fost internată la Spitalului Universitar de Urgenţă "Elias" în urma complicaţiilor apărute ca urmare a cancerului de care sufer de mai multe luni. În ciuda tuturor tratamentelor aplicate până acum, boala şi-a continuat evoluţia "cu prognostic sever", după cum s-au exprimat medicii de la Elias.
Anca Parghel a fost diagnosticată în luna iunie cu o formă de cancer ovarian, iar la sfârşitul aceleiaşi luni a fost supusă unei intervenţii chirurgicale. Acum câţiva ani, artista a mai fost diagnosticată cu cancer la sân şi după tratamente, boala a intrat în regresie.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: cancer ovarian
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close