Antena 3 CNN Show Showbiz Enrique Iglesias a petrecut într-un local bucureştean, alături de Vanghelie

Enrique Iglesias a petrecut într-un local bucureştean, alături de Vanghelie

Enrique Iglesias a petrecut într-un local bucureştean, alături de Vanghelie
31 Dec 2008   •   09:31

Mare spectacol, la Romexpo. Invitatul principal va fi Enrique Iglesias. Artistul a ajuns încă de ieri după amiază în Romînia. Cîteva ore mai tîrziu a verificat personal cum decurg ultimele pregătiri de dinaintea concertului, după care s-a relaxat într-un local din capitală.
Enrique Iglesias a sosit la Romexpo la puţin timp după trupa sa. Vedeta spaniolă a fost aşteptată de organizatorul evenimentului, primarul Marian Vanghelie. Vanghelie a declarat:?Este starul serii, nu numai în România este starul serii oriunde în lume. Este o vedetă prin artiştii pe care i-am adus, am încercat de la an la an să venim cu tot ceea ce e mai bun".
Marţi noapte, artistul a poposit într-un local din Capitală. Alături i-au fost membrii trupei şi primarul Vanghelie. ?Am venit să salutăm invitatul nostru, este un invitat deosebit. Am stabilit că mâine, la o anumită oră să luăm masa împreună. Este o chestie de care, ca şi gazdă, trebuie să ne ocupăm.?
În jurul orei trei dimineaţa Enrique şi trupa au plecat spre hotel. Enrique Iglesias a ajuns la Bucureşti în cursul zilei de ieri. Îmbrăcat sport, cu ochelari de soare şi şapca trasă pe ochi, a vorbit în exclusivitate pentru antena 3! Şi-a amintit de primul său concert în România. Nu a uitat însă ospitalitatea românilor.
Enrique Iglesias nu a avut prea multe pretenţii. A cerut doar o cameră întunecată şi multă mâncare vegetariană. Cunoscutul star spaniol va fi atracţia principală a petrecerii de Revelion de la Romexpo. Alături de Enrique Iglesias vor mai concerta şi artişti români. Ana Lesko, Andreea Bănică, Pepe, Marcel Pavel sau Gheorghe Turda sunt doar câteva nume.

Antena3

×
Subiecte în articol: Marian Vanghelie
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close