Antena 3 CNN Show Showbiz Fiul în vârstă de 16 ani al lui John Travolta a murit în urma unui atac cerebral

Fiul în vârstă de 16 ani al lui John Travolta a murit în urma unui atac cerebral

Fiul în vârstă de 16 ani al lui John Travolta a murit în urma unui atac cerebral
03 Ian 2009   •   11:15

Fiul în vârstă de 16 ani al actorului american John Travolta, Jett Travolta a murit vineri în Bahamas, unde se afla în vacanţă cu familia. Avocatul familiei susţine că Jett Travolta a suferit un atac cerebral în timp ce se afla în baie, anunţă Reuters.
Băiatul a căzut şi s-a lovit cu capul de cadă. Încercările medicilor de a-l resuscita au eşuat. Poliţiştii au declarat că urmează să se efectueze şi o autopsie.
Familia Travolta, care deţine locuinţe şi în California şi Florida (SUA), sosise în Bahamas marţi, cu un avion particular, a indicat poliţia.
Jett Travolta era cel mai mare dintre cei doi copii ai cuplului John Travolta şi Kelly Preston.Băiatul suferea de sindromul Kawasaki, boală ce afectează vasele de sânge ale copiilor. Cei doi actori mai o fiică, Ella Blue, în vârstă de 8 ani.
John Travolta, în vârstă de 54 de ani, este actor, dansator şi cântăreţ. Este cunoscut pentru rolurile sale din filme precum "Febra de sâmbătă seara" şi "Pulp Fiction", pentru care a fost nominalizat la premiile Oscar. A câştigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din filmul "Un mafiot la Hollywood". Este căsătorit cu actriţa Kelly Preston, în vârstă de 46 de ani, din 1991.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: atac cerebral
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close