Antena 3 CNN Externe Reduceri de cheltuieli la Primăria Constanţa: Activităţile pe litoral, suspendate în 2010

Reduceri de cheltuieli la Primăria Constanţa: Activităţile pe litoral, suspendate în 2010

Reduceri de cheltuieli la Primăria Constanţa: Activităţile pe litoral, suspendate în 2010
15 Ian 2010   •   20:23


Criza dă încă o lovitură turismului românesc. Pentru a reduce cheltuielile la bugetul local, Primăria Constanţa nu va mai organiza în acest an nicio activitate pe litoral. În ciuda vremurilor de criză, însă, hotelierii încearcă să atragă cât mai mulţi turişti la malul mării - în acest an, ei au lansat mai devreme programul "Înscrieri Timpurii".

Reducerile de cheltuieli au fost făcute pentru că Primăria Constanţa nu a primit nici un leu de la bugetul central. În urma aplicării acestor măsuri, vor dispărea şi o serie de atracţii, care deveniseră tradiţie la malul mării. Printre ele, binecunoscuta Formula 1 pe apă.

Municipalitatea nu va mai acorda subvenţii si facilităţi şcolarilor, tinerilor şi bătrânilor. În plus, consilierii locali au luat decizia majorării preţului gigacaloriei.

RADU MAZĂRE, DESPRE BUGETUL PRIMĂRIEI


Pentru a încerca, totuşi, să atragă turişti la malul mării şi în această perioadă, hotelierii au lansat mai devreme programul "Înscrieri Timpurii". Românii care-şi rezervă de acum un loc la un hotel de la malul mării vor plăti cu 30% mai puţin.

Numărul hotelurilor înscrise în program este cu aproape 30% mai mare decât anul trecut, iar reducerile sunt atractive.

Pentru a putea să se bucure, însă, de o vacanţă ieftină prin programul "Înscrieri Timpurii", turiştii trebuie să achite integral valoarea sejurului până la 30 martie.


Antena 3


×
Subiecte în articol: litoral primarie Radu Mazare
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close