Antena 3 CNN Externe Revelionul cu Dracula: Oferte inedite pentru sărbătorirea Anului Nou (VIDEO)

Revelionul cu Dracula: Oferte inedite pentru sărbătorirea Anului Nou (VIDEO)

Revelionul cu Dracula: Oferte inedite pentru sărbătorirea Anului Nou (VIDEO)
Sursa foto: Dracula
31 Dec 2009   •   17:03


Dracula este şi el parte din acest Revelion. Totuşi, este cam scump să-ţi petreci noaptea dintre ani în prezenţa unor scene de-a dreptul înfricosătoare, dar ...e la modă. Anul acesta, însă, Dracula s-a cazat la hotel. Hotelul lui Dracula cum este numit cel din apropierea Pasului Tihuta este plin ochi de turişti.

Proprietarii hotelurilor şi pensiunilor au pregătit o masă specială pentru turişti. Aceştia pot savura gustarea Dracula sau chiar tortul Contelui.
O aşa atmosferă însă, presupune şi cheltuială pe măsură. Un sejur de trei zile şi cina festivă costă 900 de lei pentru o persoană. Preţul nu îi descurajează totuşi pe turiştii dornici de senzaţii tari.

Dar dar dacă vreţi neapărat să fiţi în apropierea unei pârtii de schi, atunci puteţi alege una din pensiunile de la Homorod. Aici e zăpadă multă, iar mâncarea delicioasă.

Preţul unui pachet de Revelion urcă aici până la 1200 de lei, dar include numeroase facilităţi. Cinci zile de cazare cu masă, acces pe pârtia de schi, la patinoar şi plimbări cu sania trasă de cai.



Antena 3

×
Subiecte în articol: dracula revelion turism
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close