Antena 3 CNN Timp liber Fun Ce a făcut această mireasă după ce A FOST PĂRĂSITĂ în faţa altarului. Modul în care şi-a înecat amarul i-a uluit pe toţi

Ce a făcut această mireasă după ce A FOST PĂRĂSITĂ în faţa altarului. Modul în care şi-a înecat amarul i-a uluit pe toţi

Ce a făcut această mireasă după ce A FOST PĂRĂSITĂ în faţa altarului. Modul în care şi-a înecat amarul i-a uluit pe toţi
Sursa foto: Foto: independent.co.uk
02 Ian 2015   •   18:17

O femeie din SUA, care a fost părăsită de logodnicul ei cu doar cinci zile înainte de nuntă, şi-a transformat rochia de mireasă într-o adevărată "operă de artă", scrie The Independent.

Cu doar şase zile înainte de nuntă, Shelby Swink, în vârstă de 23 de ani, a fost anunţată de iubitul ei că "se gândeşte să anuleze ceremonia".

"Următoarea zi a venit şi mi-a sus că nu mă iubeşte şi că nu vrea să petreacă tot restul vieţii cu mine", a povestit Shelby.

Fotografa acontată pentru nuntă, Elizabeth Hoard, a fost cea care i-a sugerat miresei părăsite o şedinţă foto "trash the dress", la care să participe atât domnişoarele de onoare cât şi părinţii acesteia.

"În momentul în care vopseaua a ajuns pe rochie m-am simţit eliberată. (...) Nu cred că pot să descriu cât de purificatoare a fost această experienţă. Am lăsat toată durerea în urmă şi am redevenit eu"

Rochia de mireasă vopsită în zeci de culori a fost expusă într-un magazin de specialitate din Memphis.





×
Subiecte în articol: mireasa
Parteneri
Cenunţătorul lui Coldea la DNA, dezvăluiri explozive despre şantaj
x close