Antena 3 CNN Timp liber Fun Cea mai TARE FARSĂ din toate timpurile. Ce i s-a întâmplat acestui bărbat după o noapte de beţie

Cea mai TARE FARSĂ din toate timpurile. Ce i s-a întâmplat acestui bărbat după o noapte de beţie

Cea mai TARE FARSĂ din toate timpurile. Ce i s-a întâmplat acestui bărbat după o noapte de beţie
de O.P.    |    10 Feb 2014   •   09:08

Un asemenea mod de a te trezi nu poate fi uitat prea uşor. Un comediant japonez a avut ghinionul a fi el însuşi actorul principal al unei farse complexe şi înfricoşătoare. După o noapte de beţie, Toshiaki Kasuga s-a trezit că patul în care dormea s-a transformat într-o rachetă!

Seara, Toshiaki şi colegii au petrecut pe cinste şi au băut suficient cât să suporte mai bine temperaturile negative. După petrecere, actorul de comedie a mers în camera sa şi s-a culcat liniştit. Habar nu avea ce farsă aveau să-i pregătească ai lui colegi.



Întâi i-au amplasat artificii la picioarele patului, apoi l-au legat pe Kasuga de pat. Picioarele patului au fost şi ele legate de patru corzi elastice, de bungee jumping.

După ce au terminat de aranjat totul, au decis să-l trezească pe Kasuga! Au declanşat artificiile, apoi patul a fost propulsat în aer, prin acoperişul de carton, stârnind panica bărbatului. Totul a fost firmat din mai multe unghiuri, iar reacţiile lui Kasuga au fost unele de disperare.

×
Subiecte în articol: farsa
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close