Antena 3 CNN Timp liber Fun Cel mai trist anunţ postat vreodată pe eBay. MOTIVUL pentru care acest bărbat îşi vinde preaiubita maşină

Cel mai trist anunţ postat vreodată pe eBay. MOTIVUL pentru care acest bărbat îşi vinde preaiubita maşină

Cel mai trist anunţ postat vreodată pe eBay. MOTIVUL pentru care acest bărbat îşi vinde preaiubita maşină
Sursa foto: Foto: milliyet.com.tr
26 Feb 2015   •   11:14

Un anunţ postat pe eBay de un viitor tătic din Germania, prin care îşi scotea la vânzare maşina, a devenit viral pe Internet, scrie thelocal.de.

Firat Demirhan, un tânăr în vârstă de 29 de ani, a postat pe eBay un anunţ sfâşietor de peste 3000 de caractere, prin care-i anunţa pe "vânătorii de chilipiruri" că, "cu inimă grea", pune la vânzare "iubitul său Opel Tigra", ca urmare a faptului că "doamna lui" a venit acasă cu un test pozitiv de sarcină.

Demirhan a explicat, în anunţul său, că maşina sa extraordinară nu este pe placul iubitei sale, care nu vede cum ar putea să amplaseze un scaun pentru bebeluş pe bancheta din spate, având în vedere că maşina este în 3 uşi.

Dar destăinuirea despre cum s-a ajuns la despărţirea de dragul său Opel Tigra, alături de care a trăit momente fericite, nu a rămas fără ecou.

Mesajul său a ajuns şi la urechile celor de la Opel, care au decis să-i ofere cadou o maşină nouă (un Opel Astra alb - foto mai jos-). Mai mult, o agenţie locală de publishing s-a oferit să-l ajute să-şi publice memoriile.

Fragment din anunţul postat de Demirhan pe eBay


Firat Demirhan/Facebook

×
Subiecte în articol: internet
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close