Antena 3 CNN Timp liber Fun Genial! Mircea Badea, analiză pe text la piesa ”Nu am chef azi”: Luați o oală de sarmale, puneți în ea 2-3 pisici, niște tacâmuri vechi de inox, 2-3 petarde și....

Genial! Mircea Badea, analiză pe text la piesa ”Nu am chef azi”: Luați o oală de sarmale, puneți în ea 2-3 pisici, niște tacâmuri vechi de inox, 2-3 petarde și....

Genial! Mircea Badea, analiză pe text la piesa ”Nu am chef azi”: Luați o oală de sarmale, puneți în ea 2-3 pisici, niște tacâmuri vechi de inox, 2-3 petarde și....
29 Apr 2016   •   00:53

Mircea Badea a făcut analiză pe text, la emisiunea ”În gura presei”, la o melodie a trupei lui Tudor Chirilă, susținător acerb al ministrului demisionar de la Cultură, Vlad Alexandrescu.

La un protest din Capitală, Tudor Chirilă a ținut să-i transmită personal premierului Dacian Cioloș că Vlad Alexandrescu nu este vinovat pentru situaţia creată la Operă.

Mircea Badea a afirmat în emisiune că, potrivit unor surse, soția ministrului demisionar de la Cultură ar fi verișoară cu Tudor Chirilă, iar asta l-ar pune pe cel din urmă ”într-un fel de conflict de interese, ba chiar nepotism”.

Realizatorul ”În gura presei” a ținut să precizeze că el cunoaște doar două piese ale trupei în care cântă Tudor Chirilă și a făcut chiar o analiză pe text la una dintre ele.

”Eu știu două melodii de la Vama Veche. Pe aia cu cearceafurile nu îmi mai zâmbesc și pe aia cu Nu am chef azi. Asemenea ghiorlăială, ca la Nu am chef azi, nu am mai văzut de când sunt pe pământ! Luați deci o oală mare de sarmale, puneți în ea două trei pisici, niște tacâmuri vechi de inox, două trei petarde și două cești de cafea. Aruncați-le pe scări. E noul hit de la Vama Veche”, a spus Mircea Badea.

Vezi în video de mai sus ce a ieșit.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close