Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea, despre Băsescu la premiera filmului "De ce eu?": El acum aşteaptă ecranizări după stenograme

Mircea Badea, despre Băsescu la premiera filmului "De ce eu?": El acum aşteaptă ecranizări după stenograme

Mircea Badea, despre Băsescu la premiera filmului "De ce eu?": El acum aşteaptă ecranizări după stenograme
24 Feb 2015   •   00:17

"Când merge Elena Udrea cu Dacia?" Este întrebarea pe care a lansat-o astăzi, în cadrul ediţieie de astăzi a emisiunii "Sinteza Zilei", realizatorul Mihai Gâdea.

Elena Udrea merge cu Dacia când este luată de procurori, dar şi când este campanie electorală, că, doar trebuia să vadă şi poprul cât este ea de ataşată de mărcile româneşti, dar mai ales şi că le promovează.

"Se pare că dintre toţi cei cu funcţii publice din România doar Kovesi, Coldea şi Băsescu au trăit din leafă", a declarat Mircea Badea.

"Tu îi vezi pe ăştia cu statul de drept cu ce milioane umblă? Tocmai ăştia care erau anticorupţie. Dosarele lui Năstase nu sunt rizibile? Nu era el mare arhetip de cotupţie?"

"Când îi scuturi pe-ai lui Băsescu curg din ei valize-valize. Cum comentezi?", l-a întrebat Mircea Badea pe Mihai Gâdea.

"Mi se pare o analiză foarte pertinentă cea pe care ai analizat-o mai devreme. Noi ne amuzăm că nu avem ce face, dar Năstase a rfăcut închisoare de 2 ori, iar acum este la închisoare Monica Iacob Ridzi, iar EBA este liberă", a răspuns acesta.

Mircea Badea a vorbit despre participarea fostului preşedinte Traian Băsescu la premiera filmului "De ce eu?", regizat de Tudor Giurgiu, un lungmetraj inspirat din cazul procurorului Cristian Panait. Traian Băsescu a sosit la eveniment însoţit de soţia sa, Maria Băsescu, fostul preşedinte declarând că nu a mai văzut un film de zece ani.

"El acum aşteaptă ecranizări după stenograme, la câte a cititi nu a a mai avut timp. Dar la filmul cu Mircea Băsescu crezi că s-a uitat?", a declarat Mircea Badea.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close