Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea: Nu mai vreau să mă inflamez, o ard cool. Am fost la doctor şi m-a măsurat cu un aparat de măsurat căpocul

Mircea Badea: Nu mai vreau să mă inflamez, o ard cool. Am fost la doctor şi m-a măsurat cu un aparat de măsurat căpocul

Mircea Badea: Nu mai vreau să mă inflamez, o ard cool. Am fost la doctor şi m-a măsurat cu un aparat de măsurat căpocul
30 Iun 2015   •   00:15

În pasa din emisiunea "Sinteaza Zilei cu Mihai Gâdea", Mircea Badea a vorbit despre propunerea preşedintelui Klaus Iohannis pentru conducerea Serviciuliu de Informaţii Externe.

Preşedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat, miercurea trecută, pentru funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe pe Mihai-Răzvan Ungureanu, informând cele două Camere ale Parlamentului despre această nominalizare.

Conform prevederilor constituţionale, Klaus Iohannis "i-a înştiinţat, printr-o scrisoare oficială, pe preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului despre această nominalizare, urmând ca Parlamentul să adopte o hotărâre în acest sens".

"Nu am nicio problemă ca Mihai Răzvan Ungureanu să fie şef la ce a mai fost. Este greu să fie mai mult decât ce a fost, că a fost şi prim ministru, deci ar mai trebui să fie preşedinte. Dacă poporul român în înţelepciunea sa aşa a produs, atunci bine. Cine sunt eu să mă opun voinţei populare? Eu nu am nicio problemă nici dacă vine domnul Boc prim ministrul de exemplu.Ce are? A mai fost ", a declarat realizatorul emisiunii "În gura presei".

Mircea Badea a povestit şi despre vizita sa la doctor. " Nu mai vreau nici să mă enervez, nici să mă inflamez, după cum vezi o ard cool. Din punct de vedere medical sunt în prag de atac cerebral. Am risc sporit de atac cerebral. M-am dus la doctor, m-a măsurat la cap, cum îţi spun, cu un aparat de măsurat căpocul."

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close