Știri Antena 3 CNN din 20 Iulie 2020 | Pagina 2

Știri Antena 3 CNN din 20 Iulie 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 2

66 articole
Filtru articole


Resetează
  • Sănătate
    20 Iul, 15:40
    Că bronzul afectează pielea nu mai este de mult timp un secret. Tocmai de aceea, medicii caută soluţii. Lygia Alexandrescu, specialist în nutriţie, ne recomandă astăzi o serie de alimente care contribuie la obţinerea unui bronz frumos.
    ce mancam vara pentru un bronz frumos

    Ce mâncăm vara pentru un bronz frumos

  • Actualitate
    20 Iul, 15:10
    ANAF se transformă în Big Brother. Instituția va avea acces la toate informațiile despre conturile noastre bancare și despre plățile firmelor și ale persoanelor fizice. Acestea vor fi trecute într-un registru ANAF și vor putea fi accesate de instituțiile statului care luptă împotriva spălării banilor și a terorismului.
    anaf se transforma in big brother va avea acces la toate informatiile noastre

    ANAF se transformă în Big Brother! Va avea acces la toate informațiile noastre

  • Life
    20 Iul, 14:55
    Temperaturile ridicate reprezintă un risc major pentru animalele de companie, mai ales dacă sunt uitate sub razele soarelui. Indiferent dacă vorbim despre câini sau pisici, acestea au nevoie de umbră şi multă apă proaspătă. Altfel, pot face chiar şi infarct. Potrivit statisticilor, sute de animale mor anual din cauză că sunt lăsate în maşină în plin soare.
    ingrijirea animalelor pe timp de canicula

    Îngrijirea animalelor pe timp de caniculă

  • Politică
    20 Iul, 14:30
    Călin Popescu Tăriceanu a comentat, pe o rețea socială, vizita ministrului Mediului, alături de Nelu Tătaru, la spitalul modular din Lețcani, județul Iași și vizita Violetei Alexandru, alături de Raed Arafat, în spitalele din București. ”PNL nu scapă nici o ocazie pentru a-și face campanie! Că e vorba despre infectați sau chiar decedați, că e vorba de spitale și paturi la ATI, PNL își trimite candidații peste tot!”, scrie Călin Popescu Tăriceanu.
    tariceanu sa nu va mire daca la nunta va treziti cu florin citu sau catalin predoiu

    Tăriceanu: Să nu vă mire dacă la nuntă vă treziți cu Florin Cîțu sau Cătălin Predoiu!

  • Oameni
    20 Iul, 12:45
    Eroul zilei de astăzi este un militar bine pregătit care şi-a îndeplinit cu dăruire toate misiunile care i-au fost încredinţate. Plutonierul Mihai Adrian Băncilă lucrează în cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri din Braşov. În timpul liber nu se opreşte din misiunea sa. A salvat vieţi când nu era la serviciu, a cumpărat din fonduri proprii viziere pentru colegii cei mai expuşi în timpul pandemiei, iar de ani buni ajută copii din familii sărace să aibă o viaţă mai frumoasă. Le-a oferit adăpost, sprijin, alimente, haine, le-a mobiliat locuinţa şi a mobilizat alţi oameni care să ajute la rândul lor. Pentru toate faptele bune pe care le-a făcut pentru necunoscuţi, plutonierul Mihai Adrian Băncilă a primit emblema de onoare a Ministerului de Interne.
    mihai adrian bancila militarul decorat pentru faptele sale bune

    Mihai Adrian Băncilă, militarul decorat pentru faptele sale bune

x close