Știri Antena 3 CNN din Ianuarie 2020 | Pagina 15

Știri Antena 3 CNN din Ianuarie 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 15

3635 articole
Filtru articole


Resetează
  • Inedit
    29 Ian, 16:17
    Această replică celebră apare în nuvela lui Costache Negruzzi, intitulată „Alexandru Lăpușneanu”. Este prima nuvelă romantică de inspirație istorică din literatura română, fiind publicată în anul 1840, iar în opinia lui Alexandru Odobescu este o capodoperă a speciei și un model pentru autorii care au cultivat-o ulterior.
    stii cine a spus de fapt prosti dar multi si in ce context

    Știi? Cine a spus, de fapt, "proști, dar mulți". Și în ce context

  • Politică
    29 Ian, 16:09
    Decizia conform căreia asumarea angajării răspunderii Guvernului pe legi aflate în dezbaterea Legislativului este neconstituţională poate desfiinţa instituţia angajării răspunderii, dacă argumentul care stă la baza acesteia este acela că în procesul legislativ există legi similare, a declarat, miercuri, preşedintele USR, Dan Barna, care a precizat însă că aşteaptă motivarea CCR.
    dan barna reactie la decizia ccr desfiinteaza complet institutia angajarii raspunderii

    Dan Barna, reacție la decizia CCR: Desfiinţează complet instituţia angajării răspunderii

  • Actualitate
    29 Ian, 16:07
    Consilierii generali  ai Capitalei au aprobat în ședința de consiliu, etapa a doua a Programului de stimulare a eliminării din traficul bucureștean a mașinilor cu grad ridicat de poluare.
    eco vouchere proiectul intra intr o noua etapa

    Eco-vouchere. Proiectul intră într-o nouă etapă

x close