x close

Descoperire macabră în Brașov! Femeie găsită moartă în casă, cu numeroase urme de lovituri pe corp

25 Ian 2020   •   22:50
Descoperire macabră în Brașov! Femeie găsită moartă în casă, cu numeroase urme de lovituri pe corp

O femeie a fost găsită, de poliţişti, decedată, sâmbătă, într-un imobil din municipiul Braşov, cu urme de lovituri pe corp.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, femeia a fost găsită după ce, în urma unui apel 112, poliţiştii au fost sesizaţi că un bărbat se manifestă violent, distrugând mai multe bunuri dintr-un imobil şi o curte de pe strada Ioan Huniade.

"Echipajul de siguranţă publică (...) care s-a deplasat de îndată la faţa locului a reuşit depistarea şi identificarea persoanei în cauză. Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat în în interiorul unui imobil, aflat în proximitatea celui unde a fost depistat bărbatul în cauză, o persoană de sex feminin care nu prezenta semne vitale. Echipajul medical sosit la faţa locului a declarat decesul persoanei", a informat IPJ Braşov.

Vecinii spun că femeia de 87 de ani locuia singură și nu are copii, iar soțul ei a murit în urmă cu doi ani. În afară de individul violent găsit în curte, anchetatorii au dus la audieri și o parte dintre vecinii care au reclamat scandalul.

În acest caz, poliţiştii, împreună cu un procuror criminalist, efectuează cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Conform unor surse, femeia decedată ar avea 87 de ani.

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

Brasov
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati