Antena 3 CNN Externe Diaspora Un român a creat panică în Barcelona: A ucis trei persoane și a pus la cale un atentat

Un român a creat panică în Barcelona: A ucis trei persoane și a pus la cale un atentat

John Muşetescu Werberg s-a născut în Uppsala, Suedia, iar de câţiva ani s-a mutat în Barcelona. Are dublă cetăţenie suedeză şi română şi se află acum în centrul unui scandal de amploare în Spania.

Un român a creat panică în Barcelona: A ucis trei persoane  și a pus la cale un atentat
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
25 Ian 2020   •   18:58

John Muşetescu (29 de ani) a fost arestat şi este acuzat că ar fi încercat să comită un atentat în capitala Cataloniei, dar şi de moartea a trei persoane. În plus, este principalul suspect în cazul a două tâlhării şi a unui incendiu.

publicaţiei spaniole Cronica Global, Muşetescu ar fi sosit în Barcelona pe când avea 21 de ani şi era student la Facultatea de drept. Joi, 23 ianuarie, în decurs de numai o oră, el a pus pe jar poliţia catalană.

„60 de minute de groază în cartierul Ciutat Vella”, notează sursa citată, care prezintă filmul evenimentelor. Mai întâi, românul ar fi înjunghiat un bărbat, pe David Caminada, după care ar fi ucis-o pe Rosa, o femeie de 77 de ani, pe strada de l'Arc de Sant Vicenç. Apoi, ar fi omorât un bărbat într-un apartament de pe strada Portal Nou, după care ar fi incendiat casa.

Victima a fost găsită întinsă şi sufocată cu o pungă de plastic pe cap. Nu în ultimul rând, Muşetescu este acuzat şi de o tentativă de omor într-un magazin de încălţăminte de pe strada Bisbe şi de furtul unei motociclete, scrie Adevărul.

 

×
Subiecte în articol: roman infractor
Parteneri
Vremea se schimbă radical! Ninsori și ploi în mai multe regiuni
x close