Antena 3 CNN Actualitate Locale Tragedie în Buzău! Florin, un tânăr motociclist de 23 de ani, a murit din cauza neatenției unei șoferițe

Tragedie în Buzău! Florin, un tânăr motociclist de 23 de ani, a murit din cauza neatenției unei șoferițe

Un tânăr motociclist de 23 de ani, din Buzău, și-a pierdut viața sâmbătă din cauza neatenției unei șoferițe. 

Tragedie în Buzău! Florin, un tânăr motociclist de 23 de ani, a murit din cauza neatenției unei șoferițe
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
26 Ian 2020   •   08:38

Motoarele erau cea mai mare pasiune a lui Florin. Îi plăcea foarte mult să se plimbe cu ele, dar prietenii au spus că mereu era atent la condus. 

Tânărul de 23 de ani a intrat în coliziune pe DJ 203K pe raza localităţii buzoiene Vadu Paşii cu un automobil condus de şoferiţă în vârstă de 40 de ani. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, inspectorul principal Ane Marie Vrapciu, în momentul în care s-ar fi pus în mişcare pe DJ203K, în localitatea Vadu Paşii, o şoferiţă de 40 de ani nu s-ar fi asigurat corespunzător la plecarea de pe loc, împrejurare în care a intrat maşina pe care o conducea a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă de un tânăr de 23 de ani, din Găvăneşti, care circula din direcţia Săgeata către Buzău, potrivit buzoienii.ro

Prietenii și toate cunoștințele lui Florin sunt în șoc și nu vor să accepte că acesta nu mai e. 

”Cine mă mai predă la altar soțului meu așa ca un frate cum ai promis? Dumnezeu mi te-a luat prea devreme! Nu putem face nimic să te aducem inapoi, însă o să te iubim veșnic si o sa iti facem dreptate. O să mergem până în pânzele albe pentru tine. Ne-ai părăsit, prietene, suntem dărâmați”, a spus un apropiat al lui Florin. 

”Ultima poveste pe ziua de azi, ultima poveste pe fb, ultima din viața ta, însă tu vei rămâne o poveste frumoasă în sufletele tuturor... parcă ai presimțit, suflet frumos. Deși știai că e periculos, ai ales să ai ce-ți place și te face fericit... bunul Dumnezeu poate ți-a predestinat acest blestemat motor, dar el a știut mai bine de ce”, a scris o altă cunoștință pe pagina sa de Facebook. 

×
Subiecte în articol: Buzau motociclist
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close