x close

A bătut cu bestialitate o tânără și a tâlhărit-o în scara unui Bloc din Alba Iulia. Bărbatul a fost condamnat la patru ani de închisoare

11 Iun 2019   •   09:53
A bătut cu bestialitate o tânără și a tâlhărit-o în scara unui Bloc din Alba Iulia. Bărbatul a fost condamnat la patru ani de închisoare

Individul care a bătutu cu bestialitate o tânără și a tâlhărit-o în scara unui bloc din Alba Iulia a fost condamnat la patru ani de închisoare. Sentința nu este însă definitivă pentru Nicolae Drăgoi, recidivistul cu un trecut încărcat de fapte violente împotriva femeilor, și care fusese eliberat prin legea recursului compensatoriu.

Prin sentința dată luni de Judecătoria Albă Iulia, individul a fost obligat să plătească 5.000 de lei daune morale către victima sa și 1922,72 lei către Spitalul Județean de Urgență Alba, cu dobânda legală aferentă calculată din ziua următoare externării (23 noiembrie 2018) şi până la plata efectivă, reprezentând cheltuieli de spitalizare ale victimei, arată alba24.ro. 

Potrivit anchetatorilor, pe 17 noiembrie 2018, în timp ce aşteptau ascensorul din scara blocului M4 de pe bd. 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, inculpatul i-a aplicat cu brutalitate victimei o lovitură cu pumnul în zona feţei, iar victima a căzut pierzându-şi cunoştinţa. 

I-a sustras tinerei telefonul mobil marca Samsung Galaxy J5 şi portofelul în care avea cartea de identitate, permisul de conducere, un card bancar şi suma de 400 lei, cauzând persoanei vătămate un prejudiciu în cuantum de aproximativ 1.500 lei. Bărbatul a fost prins după 2 zile, în 19 noiembrie, după ce în mediul online a apărut imaginile filmate de camerele de supraveghere care au surprins momentul agresiunii. 
 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati