Antena 3 CNN Actualitate A căzut gheaţă din cer, iar sute de oameni şi-au văzut munca distrusă în câteva minute. Codul galben intră în vigoare de la ora 10

A căzut gheaţă din cer, iar sute de oameni şi-au văzut munca distrusă în câteva minute. Codul galben intră în vigoare de la ora 10

A căzut gheaţă din cer, iar sute de oameni şi-au văzut munca distrusă în câteva minute. Codul galben intră în vigoare de la ora 10
Sursa foto: Foto: botosaninecenzurat.ro
de O.P.    |    05 Iun 2012   •   05:38

Vijeliile se întorc de astăzi. Meteorologii au emis din nou cod galben de vreme rea în toată ţara. Va ploua cu tunete şi fulgere, iar vântul va bate cu putere.

Atenţionarea meteorologilor intră în vigoare peste patru ore şi este valabilă până la ora 18. În unele zone ale ţării, a plouat deja cu gheaţă iar mai multe gospodării au fost inundate. Grindina căzută lângă Dej a îngreunat circulaţia pe Drumul Naţional 1C.

Din cauza bucăţilor mari de gheaţă, şoferii au fost nevoiţi să tragă pe dreapta timp de 10 minute până când ploaia şi grindina s-au mai domolit.

Şi în Făgăraş a căzut grindină timp de câteva minute bune. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit şi nu s-au produs pagube materiale.

Şapte gospodării şi peste 10 hectare de teren agricol din comuna suceveană Râşca au fost inundate în urma unei ploi torenţiale.

Echipajele ISU Bucovina au intervenit cu motopompe să scoată apa din curţile oamenilor.

Din fericire, locuinţele nu au fost afectate.




×
Subiecte în articol: cod galben de ploi grindina
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close