Antena 3 CNN Actualitate A gasit 20.000 de euro pe jos inainte de Craciun si imediat a fost retinut. Cui ii apartineau de fapt banii

A gasit 20.000 de euro pe jos inainte de Craciun si imediat a fost retinut. Cui ii apartineau de fapt banii

A gasit 20.000 de euro pe jos inainte de Craciun si imediat a fost retinut. Cui ii apartineau de fapt banii
27 Dec 2015   •   12:26

In ajun de Craciun, un angajat temporar al aeroportului Roissy-Charles de Gaulle a gasit pe jos, in incinta aerogarii, 20.000 de euro. Omul i-a bagat in buzunar si a fost retinut la scurt timp dupa aceea. Fiindca banii nu fusesera pierduti de oricine, ci de un important dipomat: ambasadorul Marocului in SUA.

Ambasadorul a pierdut suma, impreuna cu doua telefoane, in vreme ce se indrepta spre cursa de New York, tinand in mana o geanta pe care uitase sa o inchida. A recuperat telefoanele, dar oricat a cautat nu a gasit banii. Asa ca a semnalat pierderea si s-a imbarcat, in vreme ce politia de frontiera a inceput cautarile. Raspunsul l-au dat inregistrarile de pe camerele video ale aeroportului, care au aratat cum angajatul ridica banii de pe jos, pe un culoar al aeroportului, scriu cei de la stirileprotv.ro.

Barbatul a fost retinut, apoi eliberat joi dimineata. El va petrece sarbatorile in libertate, insa a fost concediat. Polistii au gasit la domiciliul sau doar 10.000 de euro din suma pierduta de diplomatul marocan.
 

×
Subiecte în articol: bani Crăciun aeroport Franta
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close