Antena 3 CNN Actualitate A găsit un inel cu diamante într-un canal din Londra. Ce s-a întâmplat după ce a postat fotografiile pe Facebook

A găsit un inel cu diamante într-un canal din Londra. Ce s-a întâmplat după ce a postat fotografiile pe Facebook

A găsit un inel cu diamante într-un canal din Londra. Ce s-a întâmplat după ce a postat fotografiile pe Facebook
01 Dec 2015   •   11:11

Un tânăr din Londra a făcut o femeie foarte fericită atunci când, după ce i-a găsit inelul cu diamante pierdut într-un canal din fața unui restaurant, a lansat o adevărată campanie pe Facebook în încercarea de a o găsi. Andy, un tânăr de 31 de ani, a găsit inelul într-o noapte. În loc să-l păstreze sau să-l vândă, tânărul a ales să lanseze o campanie pe Facevook, în încercarea de a găsi proprietara bijuteriei.

Nu mică i-a fost mirarea când ideea lui a dat rezultate și a fost contactat de o femeie în vârstă. Andy s-a întâlnit cu aceasta la o bijuterie din Londra, unde, pe baza unor documente de achiziție și o asigurare care demonstrau că este proprietara de drept a bijuteriei, femeia și-a primit înapoi inelul.

Andy, care și-a spus povestea pentru DailyMail, nu a menționat câte carate are diamantul, însă un expert contactat de faimoasa publicație britanică a văzut fotografiile și a declarat că cel mai probabil este vorba despre o piatră prețioasă de 3,5 carate.

”Este un final de basm, care arată cât de mult bine poate face social media. Simt ca și cum mi-am îndeplinit porția de fapte bune pentru un an”,
a spus tânărul.


×
Subiecte în articol: inel diamant Facebook surpriza
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close