Antena 3 CNN Actualitate Actorul american de origine română Dale Băsescu a murit

Actorul american de origine română Dale Băsescu a murit

Actorul american de origine română Dale Băsescu a murit
Sursa foto: Foto: www.facebook.com/dale.basescu
de M.Z.    |    12 Iul 2016   •   14:07

Actorul american de origine română Dale Băsescu (60 de ani) a murit luni, în timp ce înota într-o piscină, cel mai probabil în urma unui infarct, informează Adevărul.ro

Anunţul a fost făcut de prieteni ai actorului, iar pe pagina acestuia de Facebook au început să curgă zeci de mesaje de condoleanţe. 

Nu vorbea limba română şi nu a vizitat România, însă după primul interviu acordat presei din ţara noastră se gândea serios să viziteze locurile din care provenea familia sa şi despre care auzise lucruri bune. 

Dale Băsescu a fost creditat cu roluri în 24 de filme şi seriale TV, printre care Love Thy Enemy (2011), All my Children (rol episodic), Lynch Mob (2009) sau God is Dead (2008), pentru care a semnat şi coloana sonoră în calitate de compozitor.

Actorul Dale Băsescu, născut în New York City, statul New York, este un actor american de origine română, producător și compozitor, potrivit wikipedia.ro.

Dale Băsescu s-a născut în New York City, statul New York.

Familia lui este originară din România și s-a mutat în Colorado, când Băsescu avea trei ani. Soția lui, Shirley, a murit în somn, în timp ce era însărcinată.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close