Antena 3 CNN Actualitate A murit iubitul cântăreței Oana Radu. Tânărul a fost incendiat cu benzină în scara blocului, în urmă cu o lună

A murit iubitul cântăreței Oana Radu. Tânărul a fost incendiat cu benzină în scara blocului, în urmă cu o lună

A murit iubitul cântăreței Oana Radu. Tânărul a fost incendiat cu benzină în scara blocului, în urmă cu o lună
07 Sep 2019   •   14:44

Tânărul din Craiova care, pe 13 august, a fost incendiat cu benzină în scara blocului în care locuia a murit sâmbătă la spital.

Anunţul a fost făcut de iubita acestuia, cântăreaţa Oana Radu.

"Iubitul meu a pierdut, astăzi, lupta cu viaţa. Vă mulţumim tuturor pentru toate mesajele şi încurajările! Dumnezeu să te odihnească! Te iubesc!", a scris Oana Radu pe Facebook.

Alin era internat la Spitalul Floreasca având arsuri pe mai mult de trei sferturi din suprafaţa corpului după ce în data de 13 august un bărbat a aruncat cu cocktailuri molotov în mai multe persoane în scara blocului în care locuia, pe strada Virgil Madgearu din Craiova, dar şi pe persoanele care treceau prin zonă. Agresorul a fost identificat de poliţişti şi arestat preventiv pentru 30 de zile, iar vecinii acestuia au declarat că ar avea probleme psihice.

"Poliţiştii Secţiei 4 Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat aruncă cu benzină într-un bloc din Craiova, dar şi pe persoanele care trec prin zona respectivă. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, precum şi luptători SAS, care au reuşit să pătrundă în apartamentul în care se afla acesta, situat la etajul doi al blocului. Cel în cauză a fost imobilizat, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat, de 32 de ani, din Craiova", preciza IPJ Dolj.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close