Antena 3 CNN Actualitate A murit strivit de lemnul care a trecut prin parbrizul maşinii. Şoferul a intrat în plin într-o căruţă nesemnalizată

A murit strivit de lemnul care a trecut prin parbrizul maşinii. Şoferul a intrat în plin într-o căruţă nesemnalizată

A murit strivit de lemnul care a trecut prin parbrizul maşinii. Şoferul a intrat în plin într-o căruţă nesemnalizată
de O.P.    |    29 Sep 2014   •   06:09

Un bărbat de 34 de ani din Bistriţa Năsăud şi-a pierdut viaţa după ce maşina în care se afla a intrat într-o căruţă cu lemne nesemnalizată.
Aceasta era condusă de doi fraţi adolescenţi care cărau lemne din pădure. Bărbatul din dreapta şoferului a fost ucis pe loc de unul dintre lemnele care au trecut prin parbrizul maşinii la momentul impactului.

Cei doi fraţi de 15 şi 13 ani se întorceau acasă cu căruţa încărcată cu lemne, când una dintre roţile atelajului a făcut pană. Deşi nu aveau niciun mijloc de semnalizare, copiii au rămas căruţa în drum. Un şofer a văzut-o prea târziu.

Bărbatul care se afla pe scaunul din dreapta şoferului a murit pe loc, după ce un lemn a străpuns maşina. Soferul a scăpat doar cu câteva zgârieturi, iar un alt bărbat care se afla pe bancheta din spate a reuşit să se ferească de moarte.

Poliţiştii îi cercetează acum pe cei doi fraţi care conduceau căruţa, dar şi pe şoferul maşinii, pentru ucidere din culpă.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close