Antena 3 CNN Actualitate A murit tatăl Mădălinei Manole. El era bolnav de COVID-19 şi nu găsise loc la ATI când a ajuns la spital

A murit tatăl Mădălinei Manole. El era bolnav de COVID-19 şi nu găsise loc la ATI când a ajuns la spital

Tatăl Mădălinei Manole, infectat cu coronavirus, a murit miercuri, anunţă fiul său, Marian, pe o reţea de socializare. Ion Manole avea 77 de ani şi era internat în stare gravă de săptămâna trecută.

A murit tatăl Mădălinei Manole. El era bolnav de COVID-19 şi nu găsise loc la ATI când a ajuns la spital
de Milena Niță    |    10 Sep 2020   •   08:15

"Dumnezeu să te odihnească în pace, tată! Acum ești împreună cu fata şi soția ta!", a scris Marian Manole, miercuri seara, pe pagina sa de Facebook. Tot acolo, e a postat şi o fotografie cu sora sa, Mădălina Manole, şi tatăl lor.

Ion Manole, tatăl regretatei artiste Mădălina Manole, era internat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, infectat cu coronavirus. Zilele trecute, el a fost intubat şi respira ajutat de un ventilator mecanic. 

Ion Manole avea COVID, iar la ATI nu mai erau locuri iniţial

A ajuns joia trecută la unitatea medicală unde trebuia intubat imediat, doar că la Secţia de Terapie Intensivă nu era niciun pat liber. Aşa că Ion Manole a fost nevoie să aştepte, într-o secţie a spitalului, eliberarea unui loc.

În cele din urmă, lui Ion Manole i s-a oferit un loc la Terapie Intensivă, după ce starea unuia din pacienţii internaţi acolo s-a îmbunătăţit şi a permis mutarea lui pe o altă secţie a spitalului.

Şi fratele Mădălinei Manole a avut COVID

Şi Marian Manole a fost infectat cu coronavirus şi a stat aproape două săptămâni internat în spital. La el, infecţia s-a manifestat mai uşor şi a trecut cu bine peste acest necaz. 

Cântăreaţa Mădălina Manole a murit pe 14 iulie 2010. Solista de muzică uşoară s-a sinucis, la vârsta de 43 de ani. Moartea ei a șocat opinia publică și a dat naștere unor îndelungate discuții și controverse.

×
Subiecte în articol: Ion Manole coronavirus Mădălina Manole
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close