Antena 3 Actualitate VIDEO. A plouat cu bani într-un mare oraș. Lumea s-a bulucit să prindă cât mai multe bancnote

VIDEO. A plouat cu bani într-un mare oraș. Lumea s-a bulucit să prindă cât mai multe bancnote

20 Iul 2019   •   19:03
VIDEO. A plouat cu bani într-un mare oraș. Lumea s-a bulucit să prindă cât mai multe bancnote
Sursa foto: foto: Pixabay.com

A plouat cu bani într-un oraș din Columbia, unde o femeie a aruncat bancnote de la balconul apartamentului în care locuiește.

Amalia Suarez este o femeia care a făcut vâlvă în localitatea Ibaque. Acesta a ieșit în balconul apartamentului în care locuiește și a început să arunce cu bani. Când vânzătorii ambulanți și trecătorii și-au dat seama ce se petrecerea s-a stârnit un adevărat haos pe stradă, fiecare încercând să pună mâna pe bancnotele aruncate de la balcon de femeie, scrie Libertatea.

Tot mai mulți oameni s-au adunat în fața clădirii în care locuiește Amalia, așteptând ca aceasta să continue să arunce cu bani. Însă ploaia de bani nu a durat prea mult. Rudele femeii au luat-o pe acesta din balcon pentru a o împiedica să mai arunce cu bani.

Nu se știe care este suma exactă pe care femeia a împrăștiat-o pe stradă. La fața locului au sosit mai mulți polițiști, care au încercat să facă ordine. Unul dintre aceștia a vrut să stea de vorbă cu protagonista, însă femeia i-a refuzat accesul în locuința ei.

×

Coaliţia a ajuns la o înţelegere

 

 

Cum se vor calcula facturile la energie şi ce prevede programul Rabla pentru becuri

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close