Antena 3 CNN Actualitate A supraviețuit nouă zile sub dărâmături, după cutremurul devastator din Italia. Operaţiune de salvare emoţionantă în Amatrice!

A supraviețuit nouă zile sub dărâmături, după cutremurul devastator din Italia. Operaţiune de salvare emoţionantă în Amatrice!

A supraviețuit nouă zile sub dărâmături, după cutremurul devastator din Italia. Operaţiune de salvare emoţionantă în Amatrice!
04 Sep 2016   •   08:27

Nu doar pisicile, ci şi căţeii au mai multe vieţi. La 9 zile de la cutremuturul care a devastat centrul Italiei, pompierii l-au salvat de sub dărâmături pe Romeo, un Golden Retriever, scriu jurnaliștii de la stiri.tvr.ro.

Echipele de intervenţie îl auzeau pe Romeo de ore întregi cum latră, dar nu-l puteau localiza. La un moment dat, lătratul s-a transformat în scâncet şi pompierii au crezut că-l pierd, dar n-au abandonat căutările.

În cele din urmă, Romeo a fost scos la lumină. Uşor dezorientat la început, după 9 zile petrecute sub mormanul de moloz, Romeo şi-a revenit rapid şi chiar s-a înveselit.

 

×

Poliţiştii nu au mai întâlnit aşa ceva niciodată

Un şofer din Bucureşti a ieşit pozitiv la şapte din cele opt substanţe pe care aparatul Drugtest este programat să le detecteze

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close