Antena 3 CNN Actualitate Accident deosebit de grav în Giurgiu. Patru persoane au murit arse de vii

Accident deosebit de grav în Giurgiu. Patru persoane au murit arse de vii

Accident deosebit de grav în Giurgiu. Patru persoane au murit arse de vii
Sursa foto: Foto: Facebook/Adrian Cirstenoiu
28 Oct 2016   •   16:21

Patru persoane au murit arse de vii, vineri, în urma unui accident în care au fost implicate trei autoturisme care circulau pe DN5 Bucureşti-Giurgiu, în zona localităţii Uzunu.

"În accident au fost implicate două autoturisme Dacia Logan şi unul dintre acestea, un taxi ce venea de la Bucureşti spre Giurgiu, a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de un alt autoturism Dacia Logan care se deplasa în sens invers. Imediat, în urma impactului, a izbucnit un incendiu. Incendiul s-a extins cu repeziciune pentru că accidentul a fost anunţat la 112 la orele 14:50, iar la 14:51 - se vede pe filmarea unuia dintre martori - maşinile erau deja în flăcări. Martori la acest accident au fost şi câţiva bulgari care se deplasau cu o autodubă spre Bucureşti şi ei au frânat brusc pentru a nu deveni victime colaterale, după care au încercat să îi ajute pe cei aflaţi în maşinile care luaseră foc, dar nu au putut deschide uşile", a declarat Ion Drîstaru. 

El a spus că ambele maşini care au intrat în coliziune aveau instalate sisteme de alimentare cu gaz, dar "nu acesta a fost factorul primordial al izbucnirii incendiului, ci impactul frontal". 

Urmează ca cei de la Medicină Legală să stabilească dacă cei patru au decedat în urma impactului sau din cauza incendiului. 

Bulgarii care au încercat să scoată victimele din maşini au declarat pompierilor că "trupurile erau deja inerte". 

"Pentru stingerea incendiului a intervenit echipajul de pompieri de la Călugăreni, care a ajuns la faţa locului în şase minute, dar arderea era generalizată. Au stins imediat focul, dar persoanele aflate în cele două maşini erau carbonizate', a completat Ion Drîstaru. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache, trupurile carbonizate au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Giurgiu în vederea efectuării necropsiei. Conform lui Vasilache, în fiecare dintre cele două maşini se afla câte un bărbat şi o femeie. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Giurgiu accident
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close