Antena 3 CNN Actualitate Accident feroviar în Bistriţa-Năsăud. 16 persoane au fost rănite

Accident feroviar în Bistriţa-Năsăud. 16 persoane au fost rănite

Accident feroviar în Bistriţa-Năsăud. 16 persoane au fost rănite
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Oct 2013   •   12:07
UPDATE - Ultimul bilanţ al accidentului feroviar produs miercuri dimineaţă în Bistriţa-Năsăud arată că au fost rănite 16 persoane, opt dintre ele fiind transportate la spitale din Mureş, iar celelalte opt la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa, afirmă reprezentanţii ISU.

Un accident feroviar a avut loc în Bistriţa, după ce o drezină a intrat în coliziune cu un marfar.  Potrivit primelor informaţii, 14 persoane au fost rănite în urma accidentului.

Accidentul s-a produs între localităţile Vătava şi Monor din judeţul Bistriţa Năsăud, a precizat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistriţa.

Primarul comunei Monor, Ioan Cira, a declarat că accidentul s-a petrecut într-o curbă unde nu există vizibilitate.
   
"Trenul de marfă nu putea urca dealul, având multe vagoane, şi oprise. Între timp, a pornit pe calea ferată şi drezina, în spatele trenului, crezând că acesta s-a distanţat. Fiind curbă, cei din drezină nu au văzut trenul care aproape că staţiona, neputând urca dealul, şi l-au lovit din spate. E o curbă fără vizibilitate", a spus Ioan Cira, citat de Mediafax.

Primarul a precizat că în urma accidentului au fost rănite toate cele 14 persoane aflate în drezină. Două dintre persoanele rănite sunt în stare gravă.

"Erau 14 persoane în drezină, iar două sunt grav rănite. Celelalte 12 au răni uşoare şi aşteptăm echipajele SMURD să le preia", a mai spus primarul.







×
Subiecte în articol: accident feroviar
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close