Antena 3 CNN Actualitate UPDATE. Accident grav în Capitală. Un tramvai a lovit doi pietoni, iar unul a murit

UPDATE. Accident grav în Capitală. Un tramvai a lovit doi pietoni, iar unul a murit

UPDATE. Accident grav în Capitală. Un tramvai a lovit doi pietoni, iar unul a murit
Sursa foto: foto: hyperflash.ro/arhiva
19 Ian 2016   •   21:29

UPDATE:

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a introdus două linii navetă de autobuze pentru preluarea călătorilor de pe traseul liniilor de tramvai 23 şi 27, după ce în zonă s-a produs un accident, iar circulaţia este blocată, a declarat, marţi seară, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Regiei, Constantin Tobescu.

'Având în vedere că circulaţia este blocată pe traseul liniilor de tramvai 23 şi 27, din cauza unui accident, am luat decizia înfiinţării a două linii navetă de autobuze pentru preluarea călătorilor, care să circule, unul între Complex Titan şi Faur, iar celălalt de la Complex Titan până la Dristor', a precizat Tobescu.

-----------------------

Un accident rutier grav s-a produs marţi seară pe bd. 1 Decembrie, în zona Piaţa Trapezului, unde un tramvai a lovit doi pietoni, un bărbat şi o femeie, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, potrivit Agerpres.

Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, a fost prins sub tramvai şi a decedat, conform unor reprezentanţi ai Brigăzii Rutiere.

Femeia, în vârstă de 42 de ani, are leziuni la cap şi la membrele inferioare şi fost preluată de ambulanţa SMURD pentru a fi transportată la Spitalul Pantelimon.

La faţa locului au fost trimise o autospecială de descarcerare, două ambulanţe SMURD şi o autospecială stingere cu apă şi spumă.

Echipele ISU au acţionat pentru ridicarea tramvaiului cu cric hidraulic şi perne pneumatice.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close