Antena 3 CNN Actualitate Accident naval pe Dunăre, cu mai mulți răniți. Victimele sunt medici din Republica Moldova

Accident naval pe Dunăre, cu mai mulți răniți. Victimele sunt medici din Republica Moldova

Accident naval pe Dunăre, cu mai mulți răniți. Victimele sunt medici din Republica Moldova
Sursa foto: Foto arhiva pixabay.com
03 Noi 2016   •   23:50

UPDATE: Una din cele şase persoane internate, joi seara, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea, în urma unui accident naval petrecut pe Dunăre, a fost transportată la spitalul din Constanţa, potrivit prefectului judeţului Tulcea, Alexandru-Cristian Iordan, citat de Agerpres.

”Persoana care a fost transportată la spitalul din Constanţa prezenta multiple traumatisme. În momentul de faţă, în Unitatea de Primiri Urgenţe a SJU Tulcea, mai sunt monitorizate alte două persoane”', a declarat prefectul Iordan.

Şase persoane au fost internate joi seara, la SJU, iar alte opt persoane au refuzat internarea în unitatea spitalicească tulceană, în urma unui accident petrecut pe Dunăre, la Mila 35.

'Unele din persoanele implicate în eveniment sunt medici din Republica Moldova', a precizat prefectul judeţului Tulcea.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Delta, cele 14 persoane care se aflau în ambarcaţiunile implicate în accidentul naval au fost aduse în municipiul Tulcea cu o şalupă de tip water-taxi.

Căpitănia Zonală a Portului Tulcea şi Poliţia Transporturi din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului au început cercetările pentru stabilirea cauzelor evenimentului.

Acesta este primul accident petrecut pe Dunăre de la începutul anului cu un număr atât de mare de victime.

 

×
Subiecte în articol: Tulcea
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close