Antena 3 CNN Actualitate Accident în lanț pe A2: Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi

Accident în lanț pe A2: Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi

Accident în lanț pe A2: Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi
Sursa foto: Foto: Facebook / Departamentul pentru Situații de Urgență
07 Noi 2016   •   17:03

Dosarul penal în care se investighează accidentul rutier în lanţ produs sâmbătă pe Autostrada A2 a fost prelat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi, transmite Agerpres.

"Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi a preluat luni dosarul penal având ca obiect investigarea producerii accidentului rutier de pe Autostrada A2, KM 67, din dimineaţa zilei de 5 noiembrie 2016. Dosarul a fost înregistrat, iniţial, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lehliu-Gară", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ).

Sursa citată precizează că, până în momentul preluării dosarului, organele de poliţie din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române - Serviciul Rutier - Biroul A2, sub coordonarea prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu-Gară, au desfăşurat activităţi de identificare a autovehiculelor implicate sau care au suferit avarii în urma accidentului (în total 33), precum şi de identificare şi audiere a conducătorilor auto şi persoanelor care au suferit vătămări. Mai mult, s-au efectuat verificări tehnice ale autovehiculelor implicate.

Patru persoane au decedat în urma evenimentului rutier, peste 40 fiind rănite.

×
Parteneri
Preşedintele Iranului, găsit mort în elicopterul prăbuşit
x close