Antena 3 CNN Actualitate Accident provocat de un catâr. Un microbuz de pasageri s-a ciocnit cu altă mașină din cauza animalului nesupravegheat

Accident provocat de un catâr. Un microbuz de pasageri s-a ciocnit cu altă mașină din cauza animalului nesupravegheat

Accident provocat de un catâr. Un microbuz de pasageri s-a ciocnit cu altă mașină din cauza animalului nesupravegheat
22 Mar 2016   •   08:06

Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier provocat de un măgar lăsat nesupravegheat, pe drumul naţional care leagă Târgovişte de Bucureşti.

Un microbuz în care erau 8 pasageri s-a ciocnit de o altă maşină după ce autoturismul a lovit animalul. Şoferul microbuzului a reuşit să evite o tragedie. Chiar dacă maşina a fost distrusă, pasagerii au scăpat teferi.

Accidentul s-a petrecut în localitatea dîmboviţeană Conţeşti. În timpul unei depăşiri, şoferul unui autoturism a lovit în plin un catîr lăsat nesupravegheat pe şosea, apoi a ajuns în faţa unui microbuz al cărui şofer nu a mai putut evita accidentul.

Şoferul microbuzului şi cei doi tineri aflaţi în autoturism au fost răniţi, însă doar pasagerul din maşină a fost transportat la spital.

Poliţia a stabilit că niciun şofer nu a consumat băuturi alcoolice. Pasagerii din microbuz şi-au continuat deplasarea spre Bucureşti cu un autocar sosit de la Târgovişte. Poliţiştii îl caută acum pe proprietarul catîrului.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close