Antena 3 CNN Actualitate Acuzaţii fără precedent aduse Casei Regale

Acuzaţii fără precedent aduse Casei Regale

Acuzaţii fără precedent aduse Casei Regale
30 Dec 2015   •   13:34

Acuzaţii extrem de grave au fost aduse Casei Regale a României. Roxana Iordache, o junalistă cunoscută ca fiind monarhistă, a postat un mesaj pe Facebook în care spune că Regele Mihai este izolat şi că toate mesajele semnate de Majestatea Sa ar fi false.

"Regele e izolat, nici ordinul de retragere a titlului Prinţului Nicolae nu l-a semnat. Să nu ne mai amăgim, asta e realitatea. Aştept să mă dea în judecată cine se crede în drept să mă contrazică. (...) Majestatea Sa Regele Mihai nu mai ştie nimic din ce se întâmplă în ţară, pentru că e distrus din pricina stării de sănătate a Reginei Ana, fără de care e pierdut ", a scris jurnalista pe reţeaua de socializare.

Jurnalistul Marius Ghilezan, un apropiat al Casei Regale, confirmă spusele Roxanei Iordache şi aduce la randul său acuzaţii destul de grave.
Potrivit acestuia, de un an de zile nici unul dintre apropiaţii vechi ai Regelui nu au mai putut sta de vorbă cu majestăţile lor.  Li se ivocă permanent grija faţă de regină, a spus Ghilezan.

Casa Regală a reacţionat imediat şi spune că acuzaţiile sunt false.

"Majestatea Sa Regele este profund indignat de acuzaţiile de formulate la adresa sa şi a familiei sale, potrivit cărora mesajele sale nu ar fi semnate şi nu ar porni de la Majestatea Sa. Aceste acuzaţii sunt cu totul false şi foarte grave", spune Luca Vlad, avocatul Casei Regale.

Reprezentanţii Casei Regale au mai declarat că o vor da în judecată pe jrnalista Roxana Iordache pentru mesajele postate pe Facebook.





×
Subiecte în articol: casa regala Regele Mihai I
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close