Antena 3 CNN Actualitate Acuzații grave la adresa unui celebru cântăreț de muzică populară | ”Vezi că dimineață vii cu mine”

Acuzații grave la adresa unui celebru cântăreț de muzică populară | ”Vezi că dimineață vii cu mine”

Acuzații grave aduse la adresa unui celebru cântăreț de muzică populară. O femeie a depus o plângere penală la Poliție și acuză că bărbatul ar fi lovit-o și agresat-o, imediat după o petrecere la care au participat împreună.

Acuzații grave la adresa unui celebru cântăreț de muzică populară | ”Vezi că dimineață vii cu mine”
Sursa foto: Facebook/Vasilică Ceterașu
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Noi 2023   •   08:29

Acuzații grave aduse la adresa unui celebru cântăreț Vasilică Ceterașu. O femeie îl acuză că ar fi lovit-o și agresat-o sexual după o petrecere la care au participat.

”În drum spre mașină, Vasile Ceteraș, deja îmi știa numele, deja a început să-mi pună mâna pe picior, în noapte asta bem, în noapte asta ne distrăm.

Eu nu am zis nimic și tot îmi spunea că în noaptea asta ne distrăm, dar vezi că dimineață vii cu mine. Și eu am zis că nu mă duc nicăieri. Vreau să te duc la Barcelona.

Vasilică Ceterașu mi-a pus mâna pe picior și a zis că vine la mine acasă. I-am zis ”La mine, nu vii, că eu am un copil”, acuză femeia, care spune că a depus o plângere penala împotriva celebrului cântăreț.

×
Subiecte în articol: Vasilica Ceterasu acuzatii
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close