Antena 3 CNN Actualitate Acuzaţii grave la adresa unui primar. Un bărbat susţine că l-a călcat cu maşina şi apoi l-a bătut

Acuzaţii grave la adresa unui primar. Un bărbat susţine că l-a călcat cu maşina şi apoi l-a bătut

Acuzaţii grave la adresa unui primar. Un bărbat susţine că l-a călcat cu maşina şi apoi l-a bătut
Sursa foto: Foto: Agerpres
06 Ian 2016   •   10:58

Un bărbat din Oţeleni, judeţul Iaşi, îl acuză pe primarul comunei că l-a călcat cu maşina, apoi l-a bătut până l-a băgat în spital. Conflictul ar fi pornit după un accindent de circulaţie uşor în care au fost implicţi cei doi. Presupusa victimă a vrut să îi ceară explicaţii primarului după tamponare, însă acesta l-a lovit cu maşina. Edilul ar fi coborât apoi din vehicul şi l-ar fi atacat cu pumnii şi cu picioarele pe bărbatul căzut la pământ. Cel care a chemat Ambulanţa pentru a-i acorda ajutor bărbatului a fost chiar edilul.

Victima povesteşte că, în faţa casei sale, primarul ar fi tamponat maşina unui prieten. Când i-au fost cerute explicaţii, ediul ar fi coborât de la volan şi şi-ar fi vărsat nervii pe cei doi. Bărbatul care a ajuns pe patul de spital cu răni serioase, susţine că, în timp ce prietenul său a reuşit să fugă, el n-a mai apucat să se ferească de furia primarului. Edilul ar fi dat cu maşina peste el şi l-ar fi snopit în bătaie. L-ar fi lovit cu pumnii şi picioarele pînă cînd l-a trîntit la pămînt.

De cealaltă parte, edilul spune că totul este o înscenare a consătenilor care vor să-l înlăture din fruntea administratiei locale. Şi că bărbatul care a ajuns la spital a căzut şi aşa ş-ar fi ales cu rănile grave pe faţă şi corp.

Poliţiştii sunt cei care vor face lumină în acest caz pentru că bărbatul care-l acuză pe primar e hotărît să depună plângere împotriva edilului. Localnicii spun însă că nu este pentru prima dată când edilul din Oteleni împarte legea cu pumnul în comună.

×
Subiecte în articol: masina accident
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close