Antena 3 CNN Actualitate Adi Despot a retrăit clipele de coşmar din noaptea incendiului din "clubul groazei"! "A fost un moment dramatic!"

Adi Despot a retrăit clipele de coşmar din noaptea incendiului din "clubul groazei"! "A fost un moment dramatic!"

Adi Despot a retrăit clipele de coşmar din noaptea incendiului din "clubul groazei"! "A fost un moment dramatic!"
Sursa foto: Foto: Facebook
20 Feb 2016   •   11:41

Invitat în cadrul emisiunii "Dincolo de aparenţe", de la Antena Stars, Adi Despot a arătat încă o dată că evenimentul care a îndoliat o ţară întreagă la sfârşitul lunii octombrie a anului trecut l-a îngenuncheat şi pe el. Preţ de câteva minute, artistul a resimţit durerea şi regretul pierderii celor dragi.

O ţară întreagă a plâns şi s-a revoltat în urma incendiului din club Colectiv, însă printre cei care au fost acolo şi au pierdut colegi de breaslă se numără şi Adi Despot. În cadrul interviului acordat Florentinei Fântânaru, celebrul cântăreţ s-a arătat încă afectat de incendiul din 31 octombrie 2015. Privind abătut în jos, Adi Despot a mărturisit că tragedia a atins cote exagerate pentru el. "A fost un moment dramatic. Pentru noi toţi, pentru întreaga societate, eu fiind direct implicat acolo şi pierzând foarte mulţi prieteni în acea seară. Tragedia pentru mine a atins nişte cote exagerate pe care nu doresc nimănui să le trăiască. Pe lângă drama umană, pentru noi a fost o dramă de breaslă pentru că în acea seară au murit foarte mulţi muzicieni. Trupe s-au desfiinţat, ca urmare a serii respective s-au închis foarte multe cluburi din ţară. În momentul de faţă industria se reorientează", a mărturisit Adi Despot, extrem de afectat, citat de Spy News.

Întregul interviu cu Adi Despot îl puteţi vedea sâmbătă, începând cu ora 13, numai la Antena Stars!

×
Subiecte în articol: Club Colectiv
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close