Antena 3 CNN Actualitate Adrian Marinescu, ce se va întâmpla cu virusul în vară: Va fi ca un foc care mocnește

Adrian Marinescu, ce se va întâmpla cu virusul în vară: Va fi ca un foc care mocnește

În contextul în care meteorologii spun că anul 2020 va fi unul din cei mai călduroși ani din istoria măsurătorilor meteorologice, medicul Adrian Marinescu a declarat că numărul de îmbolnăviri de coronavirus o să scadă.

Adrian Marinescu, ce se va întâmpla cu virusul în vară: Va fi ca un foc care mocnește
Sursa foto: Antena 3
11 Mai 2020   •   08:04

”Chiar dacă nu sunt dovezi clare în momentul ăsta, sunt multe păreri care spun că atunci când va fi vară, cu temperaturi ridicate, mai ales că e vreme ucată, e important aspectul acesta, ne va ajuta. Adică o să scadă numărul de îmbolnăviri. Numai că lucrul acesta poate să funcționeze și invers. Va fi un foc care mocnește, vor fi puține îmbolnăviri, nu înseamnă că dispare, și atunci există riscul să ne bazăm doar pe asta, să nu mai luăm în calcul celelate măsuri și în toamnă să fie un al doilea val, care să ne găsească nepregătiți”, a declarat Adrian Marinescu.

”Eu cred că în vară o să aibă o amploare mult mai mică, o să fie mai puține cazuri, dar va veni al doilea val. Și atunci trebuie să ne pregătim în timpul ăsta, astfel încât să avem lucruri mult mai bune în vară”, a adăugat medicul.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close