Antena 3 CNN Actualitate Aeroportul Băneasa va fi închis până la 31 iulie

Aeroportul Băneasa va fi închis până la 31 iulie

Aeroportul Băneasa va fi închis până la 31 iulie
10 Mai 2007   •   09:09

Aeroportul Aurel Vlaicu din Capitală va fi închis în următoarele 2 luni şi jumătate pentru modernizare. Toate companiile low-cost şi-au strâns miercuri noapte echipamentele şi s-au mutat pe Aeroportul Henri Coandă. Oficialii aeroportului spun că preţurile biletelor nu vor fi modificate, ci doar orele de zbor.

Aeroportul Băneasa va avea în curând o nouă faţă. După negocieri cu Ministerul Transporturilor, oficialii aeroportului au asistat la ultima cursă low-cost sosită de la Veneţia înainte de începerea lucrărilor. Angajaţii au strâns echipamentele pe care le-au mutat pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă unde vor ateriza până în luna august cursele aeriene de pe Aeroportul Băneasa.

Directorul aeroportului, Ştefan Mladin susţine că pasagerii nu vor avea de suferit în urma mutării provizorii a curselor şi asta pentru că preţurile biletelor vor fi la fel, chiar dacă taxele pe Henri Coandă sunt mai mari.

Timp de trei luni o firmă specializată va lucra la refacerea pistei de aterizare, dar şi pentru construirea unui salon care să respecte normele europene în materie. Oficialii aeroportului speră ca lucrările de modernizare să se încheie la timp astfel încât traficul aerian să fie reluat la începutul lunii august aşa cum a fost prevăzut în contract.

Antena 3

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close