Antena 3 CNN Actualitate Aeroportul Braşov va avea zboruri, în continuare. Decizia Dan Air

Aeroportul Braşov va avea zboruri, în continuare. Decizia Dan Air

Aeroportul Braşov Ghimbav va continua să aibă zboruri. Decizia a fost luată în urmă cu câteva momente de singura companie care operează zboruri la Braşov.

Aeroportul Braşov va avea zboruri, în continuare. Decizia Dan Air
Sursa foto: Facebook | Aeroportul Internațional Brașov
de Ioana Mircea    |    27 Iun 2023   •   16:26

Compania Dan Air, care a anunțase ieri o conferință de presă programată pentru astăzi în care va prezenta decizia de a înceta operarea zborurilor pe Aeroportul Braşov Ghimbav, a anunţat în urmă cu câteva momente, că va continua, totuşi, colaborarea cu acest aeroport.

"Prioritare fiind siguranța pasagerilor noștri, ne asumăm pierderile adiționale și greutățile întâmpinate și vă anunțăm că ne vom continua programul de zbor adaptat condițiilor oferite în prezent de către Aeroportul din Brașov.

Citeşte şi: Aeroportul Brașov rămâne fără zboruri! Decizia a fost luată în mai puțin de o lună de la inaugurare

Menționăm că în urma solicitărilor noastre, Aeroportul Brașov ne-a transmis în cursul acestei zilei o comunicare potrivit căreia problema logisticii pentru îndepărtarea păsările din zona aeroportului din Ghimbav a fost rezolvată. Cu privire la lipsa organizațiilor de întreținere arătam ca suntem încă în așteptarea unui răspuns", se arată în comunicatul Dan Air.

Totodată, compania aeriană a anunţat că este în trative cu Romatsa pentru prelungirea programului de zbor.

"Referitor la extinderea programului de operare, compania noastră a înaintat doua adrese atât către Aeroportul Brașov, cât și către ROMATSA, solicitând extinderea programului de operare astfel încât să fie respectate cele transmise inițial de către toate părțile implicate. Arătăm că până la acest moment nu am primit încă un răspuns", se mai arată în comunicat.

×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close