Antena 3 CNN Actualitate Aglomeraţie pe drumul spre mare. Mai multe tamponări în lanţ s-au produs, astăzi, pe A2

Aglomeraţie pe drumul spre mare. Mai multe tamponări în lanţ s-au produs, astăzi, pe A2

09 Iul 2016   •   09:04

UPDATE 09.00

Încă o tamponare în lanţ s-a produs sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 8.30, pe Autostrada Soarelui, tot în zona Drajna, de această dată fiind implicate 5 maşini. Din primele informații, o persoană ar fi fost rănită în timpul celui de-al treilea carambol.

În total, 21 de maşini au fost implicate, sâmbătă, în tamponări pe A2.

----------------------------

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este intens pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa. 

Îîn jurul orei 6:30, la kilometrul 114, în zona Drajna, pe sensul de mers către Constanţa, s-a produs o tamponare în care au fost implicate şapte autoturisme. Autovehiculele implicate au fost scoase pe banda de urgenţă, însă în zonă se circulă cu viteză redusă.

De asemenea, în jurul orei 7:30, la kilometrul 109+900 de metri, s-a produs o altă tamponare în care au fost implicate nouă autoturisme.

Cauza probabilă a fost nepăstrarea unei distanţe de siguranţă în mers. Poliţia recomandă conducătorilor auto care încheie coloanele formate să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei care se apropie din spate să frâneze din timp.

Pentru că spre Constanţa se circulă având lumina soarelui în faţă, trebuie mărită distanţa în mers.

''Nu opriţi nejustificat pe banda de urgenţă! În cazul unei pene sau defecţiuni tehnice, porniţi luminile de avarie, echipaţi-vă cu vesta reflectorizantă, scoateţi pasagerii din autovehicul în afara părţii carosabile şi amplasaţi triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari'', sunt recomandările poliţiştilor.

×
Parteneri
Schimbări majore la facturile de curent! Noi informații utile pentru clienți
x close