Antena 3 CNN Actualitate Ai card contactless? Uite cum poti ramane falit in cateva zile! Metoda e ireala si deja practicata!

Ai card contactless? Uite cum poti ramane falit in cateva zile! Metoda e ireala si deja practicata!

Ai card contactless? Uite cum poti ramane falit in cateva zile! Metoda e ireala si deja practicata!
20 Feb 2016   •   11:35

Cardurile "contactless" sunt deja la moda si in Romania si tot mai multa lume le foloseste pentru a nu mai pierde extrem de mult timp la casa de marcat.

Acest tip de card permite retragerea unei sume, de obicei nu mai mult de 100 de RON, fara a mai fi nevoit sa introduci PIN-ul si fara sa primesti notificari de la banca.

Exact de acest lucru au inceput sa profite hotii din intreaga lume. Imaginea asta se pare ca a fost surprinsa undeva in Rusia, dar nu este exclus ca hotii sa opereze si in Romania in acest mod. In imagine se vede clar cum un barbat tine in mana un POS care poate retrege bani dupa astfel de carduri. E de ajuns sa treaca dispozitivul peste geanta  sau buzunarul in care ai portofelul cu carduri si deja contul tau a fost golit cu o suma, ce-i drept, mai mica de 100 de RON. Chiar si asa, in timp, poti avea ghinionul sa ii intalnesti pe acesti oameni de mai multe ori in zile diferite si atunci ai putea suferi pagube mai mari. Citeste continuarea aici.

×
Subiecte în articol: card banca bani metoda
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close