Antena 3 CNN Actualitate Averea uriașă pe care o are Alex Bodi. Ar fi dat 2.000.000 de euro pentru ceva la care mulți români nici nu îndrăznesc să viseze

Averea uriașă pe care o are Alex Bodi. Ar fi dat 2.000.000 de euro pentru ceva la care mulți români nici nu îndrăznesc să viseze

Alex Bodi își construise o imagine de afacerist plin de succes și de bani, cu bolizi scumpi și vile impunătoare. Iar relația cu Bianca Drăgușanu a atras și mai mult atenția asupra sa și a potenței sale financiare. Doar că totul s-a năruit subit zilele trecute după vizita DIICOT-ului.

Averea uriașă pe care o are Alex Bodi. Ar fi dat 2.000.000 de euro pentru ceva la care mulți români nici nu îndrăznesc să viseze
de Gabriel Dano    |    16 Noi 2020   •   18:30

După ce mascații au descins în locuința celebrului afacerist și l-au dus direct la sediul DIICOT Craiova, fiind acuzat ulterior de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și șantaj, a ieșit la iveală o altă față a lui Alex Bodi.

Totuși, ce avere ar avea, de fapt, fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Pe lângă milioanele de euro din conturi, Alex Bodi deține mai multe vile atât la Mediaș, cât și în județul Ilfov, în Voluntari, locul de unde, de altfel, a fost săltat de către oamenii legii. De asemenea, se pare că afaceristul ar deține o vilă de lux la Monte Carlo, pentru care ar fi scos din buzunar nu mai puțin de două milioane de euro, scrie SpyNews.

În plus, Bodi are și o colecție impresionantă de bolizi de lux, ultima achiziție fiind un autoturism de teren, Lamborghini Urus, dar și un Lamborghini Aventador SV, fiind unul dintre cele 500 de exemplare existente în lume.

Lista include un Ferrari Pista 488, un Rolls-Royce Wraith, un Mercedes-Maybachl, un Mercedes-AMG, dar și de un Bugatti Chiron. Din păcate pentru celebrul afacerist, toți banii și toate bunurile sunt inventariate acum de procurori!

Iar Alex Bodi ar putea rămâne fără acestea, dacă oamenii legii vor putea dovedi că au fost achiziționate, de fapt, cu banii obținuți din comiterea unor infracțiuni!

Alex Bodi nu ar fi la prima abatere

Fostul soț al Biancă Drăgușanu a mai apărut în urmă cu câțiva ani într-un dosar de proxenetism din Dej și în propunerea de arestare a apărut chiar și numele lui!

”În final, pentru a arăta că autoturismul marca Rolls Royce Wrait îi aparține lui P. C., dar ratele sunt achitate cu banii obținuți de pe urma practicării prostituției de către numitele P.C. și G.A., trebuie observate transferurile bancare. În continuare, arăt că din contul numitei G.A. s-a transferat către Bodi Alexandru Nicolae (fostul soț al Biancăi Drăgușanu) în data de 18 august 2018, suma de 4.080 euro, cu mențiunea rată Rolls Wrait DJ ***. Asemenea, din contul numitei P.C., în data de 6 decembrie 2019, s-a transferat către *** suma de 4.090 de euro, reprezentând rată Rolls Royce DJ *** (numărul de înmatriculare a autoturismului P.C, care a fost modificat cu mai multe inscripții și însemne privind un șarpe, porecla sa fiind șarpele), iar în data de 22 septembrie 2019, s-a transferat suma de 2.045 euro, către Bodi Alexandru Nicolae, reprezentând jumătate rată Rolss Royce DJ ***”, se arată într-un fragment din luna mai, din propunerea de arestare preventivă din dosarul din Dej foaiatransilvana.ro, citat de clujust.ro.

×
Subiecte în articol: Bianca Drăguşanu
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close